Fotografie

Waar beelden luider spreken dan woorden

Bruiloften

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een bruiloft is veel geregel en daar komt ook nog eens het zoeken van een fotograaf bij kijken. Gelukkig heb je deze nu gevonden. Wij komen graag op jullie bruiloft om de foto's op de mooiste dag van jullie leven. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

Fotoshoots

Je wil een mooie foto's van jezelf, van jullie als koppel, van het hele gezin of misschien wel de complete familie? Misschien wil je wel een boodschap brengen met jullie fotoshoot, zoals een pregnancy announcement (zwangerschaps aankondiging) of een Gender reveal (geslachtsonthulling). Bij Online-gaan zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera. Het gaat erom dat je jezelf kunt zijn en geniet van het moment, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw persoonlijkheid straalt in elke foto. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

Evenementen

Opzoek naar een fotograaf voor een evenement zoals een 50-jarig huwelijk, een feest omdat je een mooie leeftijd hebt bereikt, je rijbewijs hebt gehaald of iets compleets anders? Leuk, wij zijn er graag bij met onze camera's! Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

- Vanaf €250,00

Online-gaan-1

Bedrijfs fotografie

Bij Online-gaan bieden we een breed scala aan bedrijfsfotografiediensten die zijn ontworpen om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen. Van professionele portretten van jouw team tot dynamische foto's van jouw bedrijfsprocessen, sfeervolle beelden van jouw kantooromgeving en foto's van jouw producten of diensten, wij staan klaar om jouw bedrijf te laten schitteren. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw bedrijf tot leven kunnen brengen met onze op maat gemaakte fotografiediensten.

Drone fotografie

Met onze drone tillen we foto's naar een nieuwe hoogte. We leggen evenementen vast met een unieke vogelvlucht, brengen huizen en bedrijven in kaart en brengen de natuurlijke pracht van plekken binnen handbereik. Het resultaat is dan ook vaak een betoverende verzameling beelden die je hart sneller doen kloppen en je zintuigen prikkelen. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

- Vanaf €150,00

Mijn Gallerij

Wat zeggen onze klanten?!

Danny heeft voor mij een mooie website gemaakt voor mijn salon. Super blij met het eindresultaat! De website is netjes en duidelijk en er was een zeer goede en vriendelijke communicatie met Danny. 

5/5

luna Buikema

www.salonluna.nl

Danny heeft voor ons foto’s gemaakt bij onze bruiloft. Wij zijn erg blij met de foto’s die Danny voor ons gemaakt heeft. Danny was erg vriendelijk en duidelijk. Wij zouden hem dan ook zeker aanbevelen! 

4.8/5

Henk & Leontine

Bruiloft fotografie

Danny heeft voor ons een website gemaakt voor de voetbalschool in Zuidhorn. Door de website kunnen wij informatie delen en kunnen kinderen zich bij ons aanmelden. Wij waren erg blij met het resultaat en de communicatie met Danny!

4.5/5

Martin Lobbers

www.voetbalschoolzuidhorn.nl

Op zoek naar een fotograaf in het Westerkwartier

Ben je opzoek naar een getalenteerde en ervaren fotograaf in Groningen om je speciale momenten vast te leggen? Zoek niet verder! Onze toegewijde fotografen staan klaar om je herinneringen om te toveren in prachtige beelden die een leven lang meegaan. 

Waarom kiezen voor Online-gaan?

Lokale fotografen begrijpen de unieke charme en schoonheid van Groningen als geen ander. Of je nu een bruiloft, verloving, familieportret, bedrijfsevenement of een ander speciaal moment wilt vastleggen, een fotograaf uit de regio kan de perfecte achtergronden en locaties voorstellen om jouw visie tot leven te brengen. 

In Nederland en het buitenland

Bent u opzoek naar een veelzijdige ervaren fotograaf die
zowel in Nederland als in het buitenland kan werken? Zoek niet verder! Online-Gaan
staat klaar om je fotografische behoeften te vervullen, waar je ook bent. Of je nu gaat trouwen in het buitenland, een fotoshoot wilt op één van de waddeneilanden of jullie vakantie vastgelegd willen hebben. Bij Online-gaan is niet veel te gek. 

Online-gaan is modern en online

Online-gaan begrijpt het belang van digitale technologie. We gebruiken geavanceerde apparatuur en bewerkingssoftware om ervoor te zorgen dat je foto’s van de hoogste kwaliteit krijgt. Bovendien bieden we online galerijen en bestelopties, zodat je eenvoudig toegang hebt tot je beelden, waar je ook bent. 

Neem contact op met Online-gaan

Of je nu plannen maakt voor een speciaal evenement, een (zakelijke) fotoshoot, een bruiloft, of iets anders waar je graag een fotograaf bij aanwezig hebt? Neem dan contact met ons op, Online-gaan is er om je te helpen. We staan klaar om je visie werkelijkheid te maken.

Laat ons je fotografische behoeften vervullen en contacteer ons vandaag nog om je volgende fotosessie te plannen. 

Kom in contact met ons
Waar wij zijn gevestigd
Volg ons
Contact formulier Online-gaan.nl
Scroll naar boven