Website's

Ga online met een website

Nieuwe website

Nieuw bedrijf (gefeliciteerd!) of misschien had je al langer een bedrijf maar ben je nu toch aan het kijken om een website te laten bouwen. Leuk, wij helpen je namelijk graag met het maken van een website! Waarom je voor ons zou willen kiezen? Wij zijn een jong bedrijf met veel passie voor het maken van website's. Wij houden van goed contact en het vervullen van jou wensen. Is de website nog niet naar wens? Dan passen wij het toch even voor je aan. Verder zijn wij ook erg flexibel, wellicht heb je namelijk nog wel een logo nodig. Ook dit kunnen wij voor jou doen! Wij hopen jou snel te spreken of hoe jij jouw website eruit wilt laten zien. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

Of heb je al een website maar deze is veroudert, geen probleem. Wij kunnen dit voor jou weer moderniseren en naar wens brengen. Bij Online-gaan werken wij met verschillende website programma's. Wij vernieuwen uw website met uw huidige programma of wij zullen uw website volledig opnieuw bouwen in WordPress. Benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op!

www.robwinkel.nl

Website's door ons gemaakt!

  • www.robwinkel.nl
    www.robwinkel.nl

Webhosting & Domeinhosting

Wanneer je een website wilt lanceren of een online aanwezigheid voor je bedrijf wilt opbouwen, is het kiezen van de juiste domeinnaam en webhosting essentieel. Online-gaan is jouw betrouwbare partner voor al je domeinnaam- en hostingsbehoeften. Met een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, prestaties en klantenservice, biedt Online-gaan alles wat je nodig hebt om succesvol online te gaan.

Domeinregistratie

Een sterke online aanwezigheid begint met een gedenkwaardige domeinnaam. Online-gaan makt het eenvoudig om jouw perfecte domeinnaam te registeren. Heb je al een domeinnaam voor ogen? Dan kunnen wij die gemakkelijk voor je registeren. Nog geen idee voor een domeinnaam? Dan zullen wij u helpen om de perfecte domeinnaam voor u te bedenken.

Wat zeggen onze klanten?!

Danny heeft voor mij een mooie website gemaakt voor mijn salon. Super blij met het eindresultaat! De website is netjes en duidelijk en er was een zeer goede en vriendelijke communicatie met Danny. 

5/5

luna Buikema

www.salonluna.nl

Danny heeft voor ons foto’s gemaakt bij onze bruiloft. Wij zijn erg blij met de foto’s die Danny voor ons gemaakt heeft. Danny was erg vriendelijk en duidelijk. Wij zouden hem dan ook zeker aanbevelen! 

4.8/5

Henk & Leontine

Bruiloft fotografie

Danny heeft voor ons een website gemaakt voor de voetbalschool in Zuidhorn. Door de website kunnen wij informatie delen en kunnen kinderen zich bij ons aanmelden. Wij waren erg blij met het resultaat en de communicatie met Danny!

4.5/5

Martin Lobbers

www.voetbalschoolzuidhorn.nl

Website laten bouwen in Groningen?

Wil je een krachtige online aanwezigheid opbouwen voor jouw bedrijf in Groningen? Online-gaan staat klaar om jouw digitale visie werkelijkheid te maken met op maat gemaakte websites die indruk maken en resultaten opleveren.

Waarom kiezen voor Online-gaan?

Online-gaan begrijpt de lokale markten in Groningen en het Westerkwartier als geen ander. Wij zijn jouw lokale partner die niet alleen prachtige websites bouwt, maar ook zorgt voor:

  • Maatwerkdesign: Onze websites zijn uniek en op maat gemaakt voor jouw bedrijf. We luisteren naar jouw wensen en vertalen die naar een visueel aantrekkelijke en functionele website.

  • Responsiviteit: Jouw website zal perfect werken op elk apparaat, of het nu een computer, tablet of smartphone is. Zo bereik je moeiteloos jouw klanten, waar ze zich ook bevinden.

  • SEO-optimalisatie: We implementeren de nieuwste SEO-technieken om ervoor te zorgen dat jouw website goed wordt gevonden in zoekmachines. Zo vergroot je jouw online zichtbaarheid en trek je meer potentiële klanten aan.

  • Lokale Focus: Specifiek gericht op Groningen en de gemeente Westerkwartier, begrijpen wij de lokale markt en kunnen we jouw website afstemmen op de behoeften van jouw doelgroep in deze regio’s.

Klantgerichte aanpak

Bij Online-gaan staat de klant altijd centraal. We werken nauw met jou samen gedurende het hele proces, van concept tot lancering en daarna. Jouw input en feedback zijn cruciaal om een website te creëren die perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelen.

Online-gaan is modern en online

Kies voor Online-gaan in Groningen en Westerkwartier en laat jouw website een digitale indruk maken die blijft hangen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw online aanwezigheid te versterken.

Jouw succes begint met een sterke online aanwezigheid. Laat Online-gaan jou helpen om dit te bereiken.

Website laten bouwen Friesland?

Wil je een krachtige online aanwezigheid opbouwen voor jouw bedrijf in Friesland? Online-gaan staat klaar om jouw digitale visie werkelijkheid te maken met op maat gemaakte websites die indruk maken en resultaten opleveren.

Neem contact op met Online-gaan

Opzoek naar een website met weinig of vele pagina’s? Neem contact op met ons, Online-gaan is er om je te helpen. We staan klaar om je visie werkelijkheid te maken.

Laat ons je behoeften vervullen en contacteer ons vandaag nog om je nieuwe website te plannen. 

Kom in contact met ons
Waar wij zijn gevestigd
Volg ons
Contact formulier Online-gaan.nl
Scroll naar boven